Bakfietsvertier.nl | Entertainment op bestelling

geserveerd in een bakfiets

Bakfietsvertier op Moederdag

ARNHEM l Ben je op zoek naar een serieus goede actie die iedere moeder zich nog lang zal heugen? Stop met zoeken en lees even verder.

Brunch of lunch

Stel je voor dat je aanstaande zondag lekker met je gezin thuis in de tuin aan het brunchen of lunchen bent. Jij nam het initiatief, je spoorde je kroost aan om te helpen en de tuintafel te dekken en inmiddels genieten je vrouw, de kids en jij met een sapje en een broodje van het zonnetje. De kinderen bakkeleien zoals ze kunnen doen, maar de zon schijnt en de broodjes smaken prima.

Verrassing

En dan klinkt er plotseling muziek. Wat er dan zal gebeuren is helemaal aan jou. Misschien geniet je simpelweg samen met je kinderen van haar reactie. Misschien vraag je haar ten dans (of ten huwelijk!). Misschien trekken jullie de champagne los, roepen ‘verrassing!’ en bouwen jullie een feestje. Hoe dan ook zal moeders dit cadeau zich nog lang heugen!

Onvergetelijke ervaring

Wil jij op Moederdag het favoriete nummer van de moeder van je kinderen als verassing letterlijk langs laten komen? Of wil je je eigen moeder in het zonnetje zetten? Alles kan. Indien gewenst breng ik bijvoorbeeld naast de muziek, ook een cadeau of bloemen mee. Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee om er een Moederdag ervaring van te maken die ze niet snel zal vergeten.

CONTACT

Zou je graag je familie, vrienden of collega’s verrassen met een ludieke ervaring? Wil jij een mobiele DJ op je feest? Stuur een DJ to Go van Bakfietsvertier langs!

Stuur een bericht naar hallo@bakfietsvertier.nl en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Bakfietsvertier.nl | Entertainment op bestelling

neem direct contact op